Only the BEST is Good enough

Vragen over de stropdassen van Señor Guapo? Scroll naar beneden voor meer informatie over >>>

  • Materialen
  • Onderhoud
  • Betalen
  • Verzending
  • Retourmogelijkheden

Materialen

Alle stropdassen van Señor Guapo worden gemaakt van een luxe, zware bi-stretch wool touch stof.

Hierdoor krijgen de dassen een stoere uitstraling en voelen ze degelijk en robuust aan. Door de lichte stretch, dragen ze echter licht. De stof geeft onze dassen een strakke en tegelijkertijd iets nonchalante uitstraling. Niet onbelangrijk; de wool touch kreukt niet!

Stoffen stropdas Senor Guapo

Stofsamenstelling: 62% polyester, 32% viscose, 6% elastaan

 

Ook voor de contrasterende stoffen (de biezen, inzetstukken en omslagflappen) geldt dat we uitsluitend werken met luxe kwalitatieve stoffen als suede, tweet, hoogwaardig leer, hout en stevig katoen.

 

Onderhoud

Vanwege de stofkeuze hebben de stropdassen van Señor Guapo niet alleen een compleet eigen uitstraling, ze zijn ook minder delicaat dan hun 100% polyester of zijden soortgenoten.

 

Dat betekent dat de stropdassen van Senor Guapo prima met de hand kunnen worden gewassen.
Ook strijken is geen probleem, gebruik echter altijd wel een doek ter bescherming van je stropdas.

Betalen

Je kunt je online bestelling betalen via iDEAL en Pay pal. 

Verzending

Pakketten binnen Nederland worden verstuurd met PostNL. Je bestelling wordt zo verpakt dat deze door de brievenbus past. Je hoeft dus niet thuis te zijn voor ontvangst. De verzendkosten bedragen 4,95 euro.

 

Bij leveringen naar het buitenland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn, die niet bij de aangegeven totale prijs inbegrepen zijn.

Levertijd

Na de bestelling van je handgemaakte product gaan wij direct voor je aan de slag. Jouw bestelling wordt zo snel mogelijk verstuurd. 

Retourneren of ruilen

We hopen dat je helemaal tevreden bent over je das van Señor Guapo, maar mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn dan kun je ons binnen 14 dagen laten weten dat je je stropdas wilt ruilen of retourneren. Daarna heb je 14 dagen de gelegenheid om het pakket aan ons retour te zenden. 

 

Stuur je product terug in de originele verpakking en je ontvangt zo spoedig mogelijk een nieuwe das of we storten het geld (inclusief verzendkosten) terug op het rekeningnummer die je hebt gebruikt voor je betaling. De kosten voor het retourneren van een product liggen bij de verzender.

 

Hoe werkt het retourproces

1. Verpak je das in de originele verpakking

2. Vul het retourformulier in.

3. Knip het verzendlabel los en plak deze op de verpakking, zorg ervoor dat het oorspronkelijke etiket niet meer zichtbaar is. 

4. Breng je pakketje naar het postkantoor, zorg ervoor dat je een verzendbewijs ontvangt.

5. Na ontvangst van de retour ontvang je binnen een week een nieuwe das of ontvang je het aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten) terug op je rekening

Download
Retourformulier_Nederlands.pdf
Adobe Acrobat document 121.6 KB