Awesome ties for fashionable guys

Señor Guapo is een oerhollands merk met wereldwijde ambities. Opgericht om elke nietszeggende stropdas te verbannen naar een plek achterin je kledingkast. Wij maken een "Awesome tie for every fashionable guy".

Guess what! Die fashionable guy? Dat ben jij! Onze awesome ties zijn stoere handgemaakte stropdassen in rijke kleuren met subtiele details van natuurlijke materialen. Lees hier ons hele verhaal.

hippe bos groene stropdas (tie) met grijs suede bies senor guapo
moderne zwarte stropdas (tie) met grijs inzetstuk senor guapo
marine blauwe stropdas (tie) met denim flap en houten knoop senor guapo


Reviews

"Heel erg blij met deze awesome stropdas van Señor Guapo. De details en kwaliteit zijn echt super. Wij hebben hem cadeau gedaan aan een topadvocaat in het ondernemingsrecht, hij loopt er weer geweldig bij met deze hippe stropdas"

- Elskesan Kortsmit -

" Mijn man heeft de marine blauwe Carlos met denim flap en knoop uitgekozen.en is er erg blij mee. De stropdas van Senor Guapo is weer eens wat anders dan anders, maar de details zijn zo subtiel dat de das overal bij past. Hij draagt 'm zowel bij een pak als in zijn vrije tijd."

- Erica van Dijkhuizen -

"Ik draag mijn Senor Guapo stropdas erg vaak. Ik was verrast door de fijne stof en het hoge afwerkingsniveau. Niet alleen vind ik het zelf nu weer leuk om een stropdas te dragen, deze specifieke stropdas draagt ook nog eens prettig vanwege het materiaal dat gebruikt is."

- Dave Kanters -


stropdas (tie) zwart senor guapo

hall of fame

De stropdassen van Señor Guapo zijn regelmatig in het 'wild ' te bewonderen en zelfs op TV te bekijken.

 

Wij zijn ongelooflijk trots dat cabaretier en presentator Tijl Beckand, Net5 presentator Rik van der Westelaken, zanger Danny Vera en politiek verslaggever voor de NOS Xander van der Wulp zowel in real life als op de buis met onze dassen worden gespot.