The story of Señor Guapo

Señor Guapo is een oer-Hollands merk met wereldwijde ambities.  

Opgericht om nietszeggende stropdassen te verbannen naar een plek achterin je kledingkast.

 

Wij maken "Awesome ties for fashionable guys".

 

Guess what! Die fashionable guy? Dat ben jij!

 

Onze awesome ties zijn stoere handgemaakte stropdassen in rijke kleuren met subtiele details van natuurlijke materialen. Bonuspuntje; dankzij de lichte stretch dragen onze stropdassen een stuk prettiger dan alle old school exemplaren.  

 

Wat ons betreft is het tijd voor een stropdassenrevolutie. Let’s make Holland (and the rest of the world) look great again.

 

We zijn gestart met onze online stropdassenwinkel omdat we ervan overtuigd zijn dat ook mannen het leuk vinden hun identiteit te onderstrepen met een eigen stijl. Voor vrouwen zijn de mogelijkheden legio, voor mannen zijn ze beperkt (en dan in veel gevallen ook nog eens saai). Stropdassen hebben door hun degelijke uiterlijk onterecht een stoffig imago gekregen als je ons vraagt. Want, een stropdas maakt iedere outfit af. Vraag het je vriendin, vrouw, vriend, collega of baas. Met een stropdas maak je indruk. Althans als je de juiste draagt dan. Wij juichen de komst van de gebreide stropdas toe! Deze past bij de huidige tijdsgeest en past bij de moderne man die aandacht besteed aan zijn uiterlijk. Wij bieden je naast de gebreide das extra alternatieven om te shinen zonder saai te zijn. 

 

Onze collectie bestaat uit vier sterspelers die het in zich hebben om het imago van de stropdas rigoureus te veranderen.

  • Stropdas Carlos: de stropdas die een dasspeld compleet overbodig maakt. Met zijn contrasterende flap in leer of denim en houten knoop is het met recht een showstopper die zijn unieke karakter pas onthult na het openen van je colbert of jack..
  • Stropdas Pablo: de stropdas die de populariteitsprijs met vlag en wimpel wint. Dankzij de contrasterende bies in cognacbruin of muisgrijs suede is het geraffineerde ladykiller die pas echt op waarde kan worden geschat als je 'm knoopt en draagt. 
  • Stropdas Jose: de stropdas die zowel verrast qua look als qua feel. Het contrasterende inzetstuk haakt aan bij de colourblocking trend en de materiaalkeuze (wafelstoffen en denim) geven deze das een heel elegant en toegankelijk uiterlijk. 
  • Stropdas Juan: de stropdas met het meest bescheiden uiterlijk uit onze collectie. Deze das is 'gewoon goed'. Toch onderscheidt hij zich van zijn soortgenoten dankzij de subtiel ingeweven lijnen die de stropdas een grafisch en typisch Señor Guapo uiterlijk geven.

Wie is jouw favoriet? Kies! En claim daarna je kleur.

 

De stropdas van je keus wordt vervolgens handgemaakt in ons atelier. Geen massaproductie dus. Na bestelling zorgen we ervoor dat jouw stropdas zo snel mogelijk verstuurd wordt. Handig om te weten; pakketjes van Señor Guapo passen prima door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ze worden trouwens ook nog eens gratis verzonden.

 

Dus; waar wacht je nog op. Klik, bestel en rock over twee dagen jouw awesome tie naar welke gelegenheid je ook wilt.

 

Enjoy!