The story of Senor Guapo....begon op een gezellig terras in Breda. Vlak voor een feestje met als dresscode 'business casual' Onze conclusie onder het genot van een drankje; "dat is voor vrouwen nogal makkelijk in te vullen, want die hebben legio mogelijkheden om via kleding en accessoires uitdrukking  te geven aan hun identiteit. Mannen daarentegen zijn al snel veroordeeld tot een voorspelbaar pak in combinatie met een al even voorspelbare stropdas. Namelijk een glimmend exemplaar met waarschijnlijk een diagonale streep". Dat moest anders kunnen dachten wij.

 

Die terrassessie was het startschot. Jolanda Dietvorst nam de uitdaging aan en ging op zoek naar andere materialen en designs die haar stropdassen een meer eigentijds uiterlijk gaven. En dat bleek best een klus. Na veel schetsen, uitproberen en feedback vragen was de eerste collectie een feit.

De ambitie om met stoere stoffen te werken, die niet kreuken en prettiger dragen zodat mannen het niet alleen vanwege de uitstraling maar ook vanwege het draagcomfort weer leuk zouden gaan vinden een das te dragen bleek niet simpel in te vullen. Inmiddels hebben we in onze unieke wol met een beetje stretch precies het gewenste materiaal gevonden.

En omdat de ontwerpen van Senor Guapo dassen niet machinaal te maken blijken te zijn, zijn we na heel veel omzwervingen in zee gegaan met een studio, gerund door gepassioneerde coupeuses die elke das met dezelfde liefde  in elkaar zetten als het eerste ontwerp. Alle dassen worden handgemaakt. Geen massa-productie dus!.

 

Zulke hippe dassen verdienden ook een dito hippe merknaam vonden wij. En dat werd "Senor Guapo; awesome ties for fashionable guys". Senor Guapo = Spaans voor mooie man. Omdat wij erin geloven dat elke man die zijn best doet op zijn outfit automatisch een lust voor het oog wordt. Onze dassen zijn voor iedere man, en passen bij elk evenement en elk denkbare dress code

 

Het resultaat? Een stropdassenrevolutie! Ons oer-Hollandse merk wordt inmiddels wereldwijd verkocht en door veel goedgeklede BN'ers omarmd op TV. Daarnaast, en daar zijn we trots op, is er nog nooit een das retour gekomen. Al onze klanten, waaronder veel vaste gezichten inmiddels zijn unaniem enthousiast. En we zijn nog maar net begonnen.

 

Onze vier sterspelers hebben het absoluut in zich om het imago van de stropdas voorgoed te veranderen.

  • STROPDAS CARLOS: de stropdas die een dasspeld overbodig maakt. Met zijn contrasterende overslag in leer of denim is het met recht een showstopper die zijn unieke karakter pas onthult met de knoop van je colbert los.
  • STROPDAS PABLO: de stropdas die de populariteitsprijs met vlag en wimpel wint. Dankzij de contrasterende bies van suède is het geraffineerde ladykiller die pas echt op waarde kan worden geschat als je 'm knoopt en draagt. 
  • STROPDAS JOSE: de stropdas die zowel verrast qua look als qua feel. Het contrasterende inzetstuk haakt aan bij de colourblocking trend en de materiaalkeuze geven deze das een heel elegant en toegankelijk uiterlijk. 
  • STROPDAS JUAN: de stropdas met het meest bescheiden uiterlijk uit onze collectie. Deze das is 'gewoon goed'. Toch onderscheidt hij zich van zijn soortgenoten dankzij de subtiel ingeweven lijnen die de stropdas een grafisch en typisch Señor Guapo uiterlijk geven.

Wie is jouw favoriet? Kies! En claim daarna je kleur.

 

Na bestelling zorgen we ervoor dat jouw stropdas zo snel mogelijk verstuurd wordt. Handig om te weten; pakketjes van Señor Guapo passen prima door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ze worden trouwens ook nog eens gratis verzonden.

 

Dus; waar wacht je nog op. Klik, bestel en rock de show al over twee dagen met jouw awesome tie.