Señor Guapo is een oer-Hollands merk met wereldwijde ambities.  

Opgericht om nietszeggende stropdassen te verbannen naar een plek achterin je kledingkast.

 

Wij maken "Awesome ties for fashionable guys".

Guess what! Die fashionable guy? Dat ben jij!

Onze awesome ties zijn hip, happening en handgemaakt. Je herkent een rasechte Senor Guapo aan het stoere materiaal, altijd in een rijke kleur én met toevoeging van net dat beetje extra om 'm onderscheidend te maken. Subtiel, doch stijlvol. Bonuspuntje; dankzij de lichte stretch dragen onze stropdassen een stuk prettiger dan alle old school exemplaren.  

 

Wat ons betreft is het tijd voor een stropdassenrevolutie #realmenwearties
Let’s make Holland (and the rest of the world) look great again. We zijn gestart met onze online stropdassenwinkel omdat we ervan overtuigd zijn dat ook mannen het leuk vinden hun identiteit te onderstrepen met een eigen stijl. Voor vrouwen zijn de mogelijkheden legio, voor mannen zijn ze beperkt (en dan in veel gevallen ook nog eens very boring en voorspelbaar). Stropdassen hebben onterecht een stoffig imago als je ons vraagt. Want, een stropdas maakt iedere outfit af. Vraag het je vriendin, vrouw, vriend, collega of baas. Met een stropdas maak je sowieso indruk. Althans als je de juiste draagt. Wij bieden je een bomvolle collectie dassen die jouw helpen shinen zonder saai te zijn.

 

Onze vier sterspelers hebben het absoluut in zich om het imago van de stropdas rigoureus te veranderen.

  • Stropdas Carlos: de stropdas die een dasspeld compleet overbodig maakt. Met zijn contrasterende flap in leer of denim en houten knoop is het met recht een showstopper die zijn unieke karakter pas onthult na het openen van je colbert of jack.
  • Stropdas Pablo: de stropdas die de populariteitsprijs met vlag en wimpel wint. Dankzij de contrasterende bies in cognacbruin of muisgrijs suède is het geraffineerde ladykiller die pas echt op waarde kan worden geschat als je 'm knoopt en draagt. 
  • Stropdas Jose: de stropdas die zowel verrast qua look als qua feel. Het contrasterende inzetstuk haakt aan bij de colourblocking trend en de materiaalkeuze (wafelstoffen en denim) geven deze das een heel elegant en toegankelijk uiterlijk. 
  • Stropdas Juan: de stropdas met het meest bescheiden uiterlijk uit onze collectie. Deze das is 'gewoon goed'. Toch onderscheidt hij zich van zijn soortgenoten dankzij de subtiel ingeweven lijnen die de stropdas een grafisch en typisch Señor Guapo uiterlijk geven.

Wie is jouw favoriet? Kies! En claim daarna je kleur.

 

De stropdas van je keus wordt vervolgens handgemaakt in ons atelier. Geen massaproductie dus. Na bestelling zorgen we ervoor dat jouw stropdas zo snel mogelijk verstuurd wordt. Handig om te weten; pakketjes van Señor Guapo passen prima door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ze worden trouwens ook nog eens gratis verzonden.

 

Dus; waar wacht je nog op. Klik, bestel en rock de show al over twee dagen met jouw awesome tie.