Bekende Nederlanders met Senor Guapo stropdas

Stropdas Arjen Lubach groen Senor Guapo

Tijl Beckand

Presentator en caberetier Tijl Beckand droeg in zijn programma 'De tiende van Tijl' regelmatig een stropdas van Senor Guapo. Hij was te zien in onze blauwe stropdas Carlos, blauwe stropdas Pablo en groene stropdas Juan.

Arjen Lubach

Stropdas Arjen Lubach blauw Senor Guapo cognac suede bies

Kijkcijferkanon Arjen Lubach draagt vaak een stropdas van Senor Guapo. Al twee seizoenen schittert hij in verschillnede creaties.  Hij droeg blauwe stropdas Pablo, groene stropdas Juan en rode stropdas Jose.

Klaas Dijkhof

Stropdas NOS Senor Guapo groen teal

Ook politici worden geregeld gespot met een stropdas van Senor Guapo. ' Best geklede man 2018' Klaas Dijkhof is tijdens debatten en interviews vaak te zien met zijn persoonlijke favoriet: stropdas Juan in zeegroen


Danny Vera

Stropdas Danny Vera Senor Guapo zwart grijs suede bies

Rasmuzikant en ' Best gekleden man 2016' Danny Vera draagt tijdens het programma Voetbal International en tijdens zijn shows graag zijn Senor Guapo stropdas. Hij koos voor een das die hem op het lijf is geschreven;  zwarte stropdas Pablo met grijs suède bies

Mark Visser

Xander vd Wulp

Stropdas Xander van der Wulp Senor Guapo blauw

Politiek verslaggever Xander van der Wulp heeft een verzameling stropdassen van Senor Guapo tot zijn beschikking. Hij kiest vaak voor onze stropdas Juan. Tijdens de formatie, wanneer hij snel live moest, was hij geregeld te zien in onze blauwe, groene en lavendel stropdas.

Rick vd Westelaken

Stropdas Rick van der Westelaken Senor Guapo zwart grijs suede bies

Voormalig nieuwslezer en Net5 presentator Rick van der Westelaken koos heel specifiek voor een zwarte stropdas van Senor Guapo met een grijs suede bies; onze Pablo. Rick is heel bewust met kleding bezig en draag draagt zijn stropdas zowel op televisie als in zijn vrije tijd. 


Stropdassen van Senor Guapo zijn geregeld te zien tijdens het NOS journaal. Presentator Mark Visser is een echt Senor Guapo en is met name fan van onze stropdas Juan. Hij was te zien in een exemplaar in blauw, teal en zeegroen.