Rode stropdas - bordeaux rood voor chique touch

Groene stropdas blauw grijs Senor Guapo grijs suede bies smal modern

Rode stropdassen zijn klassiekers. Ze verdienen dus een plek in onze collectie. Maar dan gaan we wel voor een warme kleur. Bordeaux rood geeft elke outfit een elegante uitstraling. Kies de stropdas van jouw voorkeur hieronder. 

Groene stropdas Senor Guapo colour blocking smal modern

Rode stropdas Jose

De stropdas met een contrasterend inzetstuk is de meest elegante das die de colourblocking trend eigenhandig to the next level tilt.

Groene stropdas Senor Guapo grijs suede bies

Rode stropdas Carlos

De stropdas met een contrasterende flap en knoop is een showstopper die zijn unieke karakter pas onthult na het openen van je colbert of jack.

Groene stropdas Senor Guapo met flap en houten knoop

Rode stropdas Pablo

De stropdas met een contrasterende bies is een geraffineerde ladykiller die pas echt op waarde kan worden geschat als je 'm knoopt en draagt. De stropdas is wat Señor Guapo betreft een ondergewaardeerde mannenaccessoire, Ze hebben ten onrechte een stoffig imago, want een stropdas maakt elke outfit compleet, tenminste als je de juiste stropdas weet te vinden.

 

Elke stropdas van Señor Guapo combineert zowel prima met een goed pak als met een meer casual outfit in de vorm van een denim overhemd, nonchalant colbert of zelfs losgeknoopt samen met een leren jack.  Onze dassen zijn gemaakt van luxe Wooltouch en hebben subtiele details. Je steelt gegarandeerd de show als je een Señor Guapo stropdas draagt naar een bruiloft, (familie)feest, tijdens de feestdagen, naar een date, dagelijks naar je werk of maak gewoon een onvergetelijke indruk op een onverwacht moment.

 

De stropdas is wat Señor Guapo betreft een ondergewaardeerde mannenaccessoire, Ze hebben ten onrechte een stoffig imago, want een stropdas maakt elke outfit compleet, tenminste als je de juiste stropdas weet te vinden.

 

Elke stropdas van Señor Guapo combineert zowel prima met een goed pak als met een meer casual outfit in de vorm van een denim overhemd, nonchalant colbert of zelfs losgeknoopt samen met een leren jack.  Onze dassen zijn gemaakt van luxe Wooltouch en hebben subtiele details. Je steelt gegarandeerd de show als je een Señor Guapo stropdas draagt naar een bruiloft, (familie)feest, tijdens de feestdagen, naar een date, dagelijks naar je werk of maak gewoon een fashion statement door de stropdas te omarmen als de accessoire waarmee jij je elke dag weer onderscheidt. 

 

Señor Guapo biedt in haar webshop stropdassen aan in diverse modekleuren zoals; blauwe stropdasgroene stropdas, rode stropdaspaarse stropdaszwarte stropdas en bruine stropdas

 

Je kunt gemakkelijk en veilig via de webshop van Señor Guapo online stropdassen kopen waardoor je altijd verzekerd bent van een fashionable uitstraling! Vind je dat andere mannen in je omgeving ook een Señor Guapo kunnen gebruiken? Geef dan een stropdas cadeau, wij zorgen voor een leuke verpakking, en zorg ervoor dat ze de show stelen met hun awesome tie.